Helsingør Sharks

Nyheder

Det er gået mere end et år fra, at Dual Meet blot var nogle tanker på bassinkanten i Tyrkiet, til at vi nu gennemfører konceptet. Det primære formål er, at give en række klubber i Nordsjælland mulighed for at møde hinanden i såkladte Dual Meets, sekundært mulighed for social samvær på tværs af klubberne.

Der er pt. oprettet 2 Conferences (som det hedder på amerikansk) på Sjælland - NSC (Nordsjælland Conference) og MSC (Midtsjælland Conference). I NSC deltager klubberne Herlev, Lyngby og Helsingør, og endnu et hold er på vej. I MSC deltager Frederikssund, Holbæk, Kalundborg og Roskilde.

Det første Dual Meet i NSC, som er lavet om til et Triple Meet, afholdes i Helsingør Svømmehal den 22. november kl. 20.00.

Trænerne kan frit sammensætte holdet der skal deltage, men for Helsingør deltager primært svømmere fra K1, men bliv ikke overrasket, hvis der også optræder svømmere fra K2 eller Masters på holdet.

Næste Dual Meet er i Herlev den 17/12. Der arbejdes på en dato for stævnet i Lyngby inden Nytår.

Følg med i resultater og stillinger nedenfor.

Resultat og stillinger

Andre nyheder

That's a team, gentlemen - LSU Swimming & Diving 1988 - SEC Champions - Spot John Mogensen

Team spirit