Fredag: Turen med bus og færge gik planmæssigt og alle svømmere fik en time i vandet inden aftensamling og bagels.

Heldigvis fik vi den store sovesal hvor herrernes omklædningsrum fungerer som kombineret køkken og badeværelse. Heldigvis foregår det meste madlavning udenfor i det interimistiske ’outdoor’ køkken, i 25-30°C. Alle luftmadrasser fik luft og alle børn fik søvn (nogle mere end andre).

Lørdag: Gåtur, morgenmad og indsvømning – alle klar til stævnestart kl. 8. Temperaturen nærmer sig 30°, så vi er glade for de skyggegivende pavilloner.

Der er opnået nogle fine svømmeresultater fra første afsnit lørdag:
200m fri: Guld til Mia Wennecke, Bronze til Thomas Vilmar og Mathilde Menck Nielsen.
100m bryst: Guld til Sofie Færch og Asta Skovgaard Eriksen, Sølv til Lukas Hoffmann og Andreas Eklund Sørensen.

Andet afsnit lørdag gav flere fine placeringer:
200m ryg: Guld til Nicklas Östman Pedersen, Mia Wennecke og Asta Skovgaard Eriksen, Sølv til Mads Ejdrup Hansen og Frederikke Houen, Bronze til William Houen, Linnea Hietala og Regitze Lyngfeldt.
100m fly: Guld til Nicklas Östman Pedersen, Felix Burmester og Nicoline Reinstrup, Sølv til Julius Thielst, Mathilde Menck Nielsen og Caroline Høst Lorenzen.
Drengene blev nr. 3 i 4x50m fri og Pigerne vandt deres 4x50m fri, begge i årgang 2002 til 2006.

Køkkenholdet har købt ind og serveret dejlig pasta med kødsovs til frokost. Det viser sig efterfølgende at vi IKKE havde tilladelse til at lave mad på stedet selv, men heldigvis kan man købe sig til ’det meste’.

Trænerne NYDER solen på kanten og vi ser mange forskellige nuancer af solskoldning.

Søndag:

Under tredje afsnit søndag fik følgende topplaceringer:
200m IM: Sølv til Frederikke Houen, Bronze til Andreas Eklundh Sørensen og Sofie Villum Færch.
100m ryg: Guld til Nicklas Östman Pedersen, Mads Ejdrup Hansen, Linnea Hietala og Frederikke Houen, Sølv til Mia Wennecke og Asta Skovgaard Eriksen.
I årgang 1997-2001 fik drengene en 3. plads i 4x50m fri. Pigerne vinder deres 4x50m fri i overlegen stil i samme årgang.

Ved fjerde afsnit søndag gjorde følgende sig specielt bemærket:
200m bryst: Guld til Sofie Villum Færch og Asta Skovgaard Eriksen, Sølv til Andreas Eklundh Sørensen, Bronze til Marta Kruse Johansen og Isabella Ringbæk
100m fri: Guld til Nicklas Östman Pedersen og Mie Wennecke, Sølv til William Houen og Mathilde Menck Nielsen, Bronze til Nicoline Reinstrup.

Samlet set, ud fra et system med point til de første 9 i hvert løb, blev Helsingør Svømmeklub nr. 1 af de inviterede klubber, kun overgået af hjemmebane klubben SG Neukölln e.V. Berlin, som svømmede uden for den samlede konkurrence. Flot svømmet alle sammen!