Information om DM Årgang Langbane

I samarbejde med Dansk Svømmeunion byder Helsingør Svømmeklub velkommen til DM Årgang Langbane, som afholdes den 25. - 28. juni 2016. Vi glæder os til at se mange svømmere og deres familier til nogle festlige og sjove dage i Helsingør.

Denne side vil løbende blive opdateret med praktiske oplysninger om stævnet og forplejningsmuligheder.

Du kan også rette henvendelse til en af vores tre stævneledere fra Helsingør Svømmeklub:
Opvarmning fredag
Klubber med længere rejsetid vil have mulighed for indsvømning fredag den 24. juni 2016 i tidsrummet kl. 15-20. Nærmere tidspunkt vil blive mailet ud til klubberne. Kontakt André Th. Thomsen for nærmere information.

Late Night Adult Swim
Trænere, holdledere og forældre vil have mulighed for at slutte stævnedagen af med en svømmetur i bassinet mellem kl. 20 og kl. 21. Tirsdag vil der ikke være mulighed for svømning.

Information om forplejning og overnatning
Det vil være muligt at købe forplejning og overnatning på den nærliggende Borupgårdskole (Smakkevej 2, 3070 Snekkersten). Der vil være adgang til skolen fra fredag den 24. juni kl. 16.00. Måltiderne indtages i et telt ved hallen. Morgenmad serveres kl. 6.00-9.00, frokost kl. 11.30-14.00 og middag kl. 18- ca. kl. 21.

Der vil være mulighed for at købe mad under og efter stævnet i Café Samba. Café Samba sælger under stævnet bl.a. morgenmad, frokostsandwich og senere på dagen grillmad med tilbehør.

Find information om Helsingør by på VisitNordsjællands.dk

Sponsorer: