Information om Aqua Camp

Helsingør Svømmeklub udbyder hver sommer Aquacamp, som er et sommerferietilbud udover det sædvanlige. AquaCamp er en uges aktiviteter i vand, men også på land.

AquaCamp er et fantastisk program der er bygget op omkring en del svømmeundervisning og en del med anden fysisk aktivitet. Børnene vil lære det våde element at kende ved 1,5-2 timers daglig undervisning i svømmehallen og senere på ugen vil de også stifte bekendtskab med de anderledes forhold på stranden, når man hopper i vandet i Øresund.

Udover aktiviteterne i vandet, har campen også aktiviteter på land, der indeholde boldspil, forskellige lege inden og udendørs, fangelege, skattejagt og mange andre aktiviteter. Som en væsentlig del af det at begå sig i vandet og ikke mindst på stranden om sommeren, vil børnene igennem et samarbejde med Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste, blive undervist i basal livredning og førstehjælp. Sidste dag på campen vil foregå på stranden, hvor kystlivredderne fortæller og viser, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når man er på stranden, og mere i detaljer vise hvad en kystlivredders arbejde går ud på.

Hver deltager vil få en t-shirt og en rygsæk med diverse ting, der kan nydes eller bruges undervejs i ugens løb. Børnene skal hver dag have madpakker med til frokost, men vil i løbet af dagen få tilbudt saft, frugt, rosiner og andre snacks.

Generel information:

• AquaCamp udbydes  i sommerferiens tre første uger. I 2017 er det i uge 26,27 og 28 for børn mellem 6-12år.
Man behøver ikke være medlem af svømmeklubben. Det forventes at svømmeren selv kan sørge for sig selv; gå på toilettet/klæde sig om/vaske sig/tage badetøj på/tørre hår.

• Campen er i tidsrummet er 09.00-15.00, mandag til fredag i begge uger.

• Det hele forgår i Helsingør Svømmeklub, hvor vi mødes hver morgen og hvor du hentes hver eftermiddag. Dog fredag afslutter vi på Snekkersten Strand, ved livredderhuset, hvor du hentes dernede.

• Du skal have udendørs sportstøj, badetøj, håndklæde og solcreme med.

• Du skal have madpakke med til frokost. Klubben sørger for frugt, vand og saft i løbet af dagen.

Tilmelding til Aqua Camp 2017 er åben nu.