Sommer Camp uge 28
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

AQUA Sommer Camp

Uge 28

Kom og vær med, når vi igen i år afholder vi vores populære Aqua Sommer Camp!

Hvis du er mellem 7 og 13 år, kan du deltage til vores Aqua SommerCamp, uanset svømmeniveau, eller om du normalt svømmer på et af vores hold, men man skal være selvhjulpen i omklædningen.

Aqua Sommercamp er et fantastisk program, der er bygget op omkring svømmeundervisning, anden fysisk aktivitet, og ikke mindst en masse socialt fællesskab.Vi lægger vægt på livredning, tale og øve os i hvordan man kan redde sig selv og andre.

Hvor: Helsingør Svømmeklubs klubhus

Hvornår: 6. - 10. juli 2020.

Mødetid: Alle dage 09.00-15.00.

Hvis vejret er til det, foregår den sidste dag på stranden, hvor vi lærer, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når man er på stranden.

Pakkeliste: Du skal medbringe madpakke til frokost, badetøj, træningstøj til både inde og ude, efter vejrforhold, og godt humør.

Pris: 1.300 kr. Alle deltagere får en lækker goodiebag.

På campen er vi i vandet cirka 2 x 1 time om dagen. Her bliver børnene inddelt efter niveau, så alle har det sjovt. Tiden udenfor bassinet bruges på, at få pulsen op gennem diverse lege og spil både inden- og udendørs.

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig til uafdelingen@svommeklubben.dk, eller ring mandag og onsdag mellem 10.00-12.00 på 4275 2229

Vi glæder os til at se dig!

30.06.2020
06.07.2020 kl. 09.00 - 10.07.2020 kl. 15.00
1300,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'