Efterårsferie Camp: Aqua Safe Camp

Aqua Safe Camp

Er du mellem 6 og 13 år kan du komme med til efterårets Aqua Safe livrednings camp!

På vores camp bliver du klogere bassin- og kystlivredning, badesikkerhed og førstehjælp, og du får endda lov til at prøve det i praktisk både i vand og på land.

Du kommer til at lære om selvredning og livredning, svømning, dykning, førstehjælp og meget andet. I løbet af 3 action fyldte og lærerige dage kommer vi til at have det supersjovt, og vi skal både prøve livredningsudstyr i svømmehallen og på land.

Du kommer blandt til at prøve rescue boards, redningstorpedoer, bjærgedykker, førstehjælpsdukker og lære hvordan man bruger en hjertestarter.

Hvor:
​ Helsingør Svømmeklubs klubhus/Helsingør Svømmehal

Hvornår:​
12, 13 & 14 oktober 2020.

Mødetid:​
Alle dage 09.00-15.00, dog er der mulighed for at aflevere klokken 08.00 med tilmelding (det koster 50 kr. ekstra for alle 3 dage, som skal betales på mobilepay efter tilmelding).

Praktisk:
På campen kommer du i vandet cirka 2 x 1 time om dagen. Timerne uden for bassinet bruges på at lære førstehjælp, få pulsen op gennem diverse spil og lege, og meget andet sjov.

Det skal du medbringe:

• -          Madpakke til frokost og drikkedunk
  • -          Badetøj og evt. svømmebriller
  • -          2 håndklæder
  • -          Tøj du kan bevæge dig i både inde og uden for

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage.

Vi glæder os til at se dig!

12.10.2020
12.10.2020 kl. 09.00 - 14.10.2020 kl. 15.00