(K2A) Konkurrence K2A

K2A-holdet

Holdbeskrivelse:

K2 holdet er Helsingørs 2.hold.  Her er kort ridset op hvad K2 står for mm, samt hvilke krav og forventninger der er knyttet til rollen som svømmer på holdet.

2. holdet kendetegnes ved følgende overordnede forhold:

• Vandtræning 5-6 x 2 timer ugentlig.
  • Drylandtræning 2-4 timer ugentlig (fordelt jævnt i forbindelse med vandtræningerne).
  • Alternativ træning i perioder.
  • Mulighed for videooptagelser i løbet af sæsonen (både over og under vand) som del i teknisk fejlretning og optimering til udvalgte træninger.
  • Diætist. 1 årligt foredrag med svømmer og forældre.
  •  Ansvarlig træner der står for alt planlægning vedr. træning af hold.
  • Roterende assistenttrænerteam ved 2 ugentlige træningspas.
  • 1-2 årlige træningslejrer samt overnatninger.

For at svømme på 2. holdet kræves/forventes følgende:

• Svømmeren vurderes som minimum til at have potentiale til senere at kunne opfylde kravene for at svømme på Helsingørs elitehold.
  • Der vil bla. Blive lagt vægt på mht. til oprykning og for at blive fast på K2 at: Have træningsudholdenhed, træningsforståelse, program forståelse og vise vilje til at træne.
  • Lærer at definere og udfærdige målsætning i samarbejde med træneren.
  • Udviser høj disciplin og vilje til den daglige træning, og herunder vilje til at opnå de opsatte mål.
  • Udviser høj disciplin omkring individuelle træningstiltag planlagt uden for fælles træningstid (skadeforebyggende program /elastik træning).
  • Prioterer sin svømning højt.
  • Deltager i planlagte træningslejre og stævner.
  • Er generelt loyal over for sig selv, klubben, holdkammeraterne og træneren.

At være 2.holdssvømmer skal samtidig være sjovt, socialt og inspirerende:

• Alternativ vandtræning (med bolde/spil etc) kan være lige så givtig og give et frisk pust i træningen, og benyttes flittigt på af alle i perioder.
  • Der afholdes jævnligt sociale aftener/weekends - planlagt af træneren eller på svømmernes eget initiativ.

Udefra kommende svømmere har ligeledes mulighed for tilgang på 2. holdet såfremt der er plads til det. I tilfælde af ønske om dette bedes henvendelse ske til cheftræneren.

2. holds svømmeren rekrutteres typisk fra K3 holdet i kraft af at have udvist evne og vilje til at drive svømningen langt. 2.holdstræneren og 3.holdstræneren beslutter i samråd med cheftræneren hvilke svømmere der skal tilbydes at rykke på 2.holdet.

10.08.2019
Slutdato
31.07.2020
Tid/Sted
Mandag 16:00-17:30 Helsingør Svømmehal 2 Lavt bassin, Lavt bassin Mandag 17:45-18:30 Klubhuset, Styrkelokale Tirsdag 06:15-07:45 Morgen tider, Lavt Bassin Tirsdag 18:45-19:15 Klubhuset, Styrkelokale Tirsdag 19:30-21:00 Helsingør Svømmehal 2 Lavt bassin, Lavt bassin Fredag 06:15-07:45 Morgen tider, Lavt Bassin Fredag 18:45-19:15 Klubhuset, Styrkelokale Fredag 19:30-21:30 Helsingør Svømmehal 3 Dybt bassin, Dybt bassin Lørdag 07:00-09:00 Morgen tider, Dybt bassin Lørdag 09:15-10:15 Klubhuset, Styrkelokale Søndag 07:00-09:00 Morgen tider, Dybt bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 2175,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 4350,00 kr.
Næste rate forfalder
29.12.2019 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.