Lørdagsmorgenmad

Lørdagsmorgenmad for svømmere på K1/Elite, Junior, K2, K3, HS Marines, Medley 1 og Medley 2 fortsætter hver lørdag i klublokalet. Morgenmaden vil blive serveret mellem kl. 9.00 og 9.45, og laves på skift af forældrene på disse hold.

Plan for sæsonen 2019/20:

Morgenmad, inkl. drikkevarer og tilbehør afhentes hos Brødsnedkeren i Humlebæk.

Skulle du være forhindret i at lave morgenmad den lørdag, som du har fået tildelt, så find en anden at bytte med. Husk det er dit ansvar at bytte dagen med en anden familie, hvis du bliver forhindret.

Oprydning efter morgenmad: Borde tørres af, gulvet fejes og opvasken tages. Alt stilles på plads i skabe, inkl. kander og fade.

Papkasser foldes helt ud og stilles i glemmerummet