Sæson 2018/2019

Se holdoversigten HER
Opdateret 18-06-2018

Læs her om de nye spændene hold i den kommende sæson:

Baby/barsels svømning

I den kommende sæson vil det være muligt at tilmelde sig baby/barselshold onsdag formiddag. Holdene vil køre opdelt i tre perioder (august-december, januar-april, april-juni).

SPEED 2 x ugentlig & øvede distance

Der er mange af vores unge medlemmer, som elsker at svømme, men ikke ønsker at gå til konkurrence. Derfor har vi i år oprettet et Speedhold og øvede distance. Holdene svømmer henholdsvis 2x1 time og 1 time pr. uge. Holdene er til svømmere, som kan lide at svømme længere og i længere tid, få motion og er et socialt hold med mere sammenhold, og uden krav til fremmøde eller konkurrencer.

Teenagesvøm + styrke

Igen i år vil vi søndag oprette teenagesvømning + styrketræning. Dette er holdet til svømmere, som kan lide at svømme, og som også ønsker at blive stærkere og lære, hvordan man får motion gennem brug af egen kropsvægt og mindre vægte.

Aqua Action

Aqua Action er holdet til dig som elsker vand, men ikke gider at svømme baner eller lave træne klassisk svømmeteknik. På Aqua Action udfordrer vi dig, holder aktivitetsniveauet højt og laver en masse sjov i vandet. På Aqua Action spiller vi vandpolo, undervandsrugby, laver udspring, dykker, leger lege, spiller musik og meget andet. Der er fuld fart på og alle er velkommende. Aqua Action svømmer 1 time om ugen på dybt vand.

Yoga/afspændingshold

Tirsdag aften vil vores dygtige yogalærer Elena åbne et yoga/afspændingshold. Holdet vil træne hver anden uge i varmtvandsbassin og hver anden uge i klublokalet. På yogaholdet vil du lære forskellige yogastillinger, du vil lave stræk af kroppen og lære en masse vejrtrækningsøvelser. Holdet er godt for dig, som har brug for afspænding efter en stresset hverdag, dig som er gravid eller har født eller dig som blot ønsker et at træne yoga på en anderledes og spændende måde. Yogaholdet har halvårlig tilmelding..

Svømning for kvinder

Igen i år slår vi søndag aften dørene op for byens kvinder. Mellem 20 og 21 vil der kun være kvinder i hallen, og her vil der være rig mulighed for at udvikle sig i vand. Vi har både mulighed for at lære at svømme helt fra bunden, få finpudset sin crawl teknik, lave vandgymnastik og få strukket musklerne ud i det varme vand. Vores tre kvindelige instruktører glæder sig til at tage imod jer.