Brug af klubtøj ved stævner og mesterskaber

Helsingør svømmerne skal se ens ud, når vi er til stævner og mesterskaber, og derfor bærer svømmerne altid Helsingørs klubtøj uanset om det er på land eller i vand. Det vil sige:

• T-shirt: Altid sort Helsingør t-shirt eller sort hættetrøje (kom ikke i en privat t-shirt)
  • Shorts: Sorte Helsingør shorts, alternativt kan et par sorte shorts anvendes.
  • Badehætte: Der svømmes altid med Helsingør badehætte gerne med navn på. Skulle badehætten gå i stykker under stævnet kan en almindelig sort badehætte til nød anvendes.
Svømmerne er også iført t-shirt og shorts under kampråbet, der normalt ligger ca. 15 minutter før stævnestart.

Klubtøj på ved medaljeoverrækkelse
Når en Helsingør svømmer går på medaljeskamlen for at modtage en medalje, er svømmeren altid iført Helsingør t-shirt og shorts. Helsingør svømmere tager ikke imod medaljer med bar overkrop eller kun iført badebukser eller badedragt.

Efter modtagelse af en medalje beholder svømmeren medaljen på og går til sin respektive træner og giver hånd og først derefter tages medaljen af.