Helsingør Svømmeklub har indgået sponsor aftale med

Nu kan du støtte Helsingør Svømmeklub når du tanker brændstof. Hvis du anskaffer et OK kort får klubben 5 øre per liter brændstof, du tanker og hvis du køber minimum 500 liter brændstof indenfor et år får klubben 200 kr. oven i.

Vi kan endda få 5 øre ekstra per liter, hvis du også får leveret din el fra OK.

Sådan støtter du Helsingør Svømmeklub når du tanker:

Få et OK benzin kort.

I gangen ind til klublokalet hænger der nogle ansøgnings skemaer til benzin kort og der ligger også nogle i klublokalet. Der er også info foldere om OK el-aftale.

Tag et ansøgningsskema, udfyld det med personlige data og påfør Helsingør Svømmeklubs OK sponsor nummer: 56 11 13 (såfremt det ikke allerede står anført i ansøgnings skemaet).

Har du allerede et OK kort, kan du specificere, at du vil støtte Helsingør Svømmeklub ved, at logge dig ind på https://www.ok.dk/min-ok/kundeoplysninger/ og angive Helsingør Svømmeklubs OK sponsor nummer.

Læs mere om ordningen og om OK på www.ok.dk

Helsingør Svømmeklubs OK sponsor nummer: 56 11 13