Sundhedscenteret

Som medlem eller forældre/ledsager til et barn som går til svømning, har du mulighed for at købe adgang til svømmehallens sundhedscenter. Adgangen til sundhedscenteret fungerer således, at du tilmelder dig vores hold "Sundhedscenteret" på en bestemt ugedag.

Adgangen gælder en hel sæson, på den specifikke valgte dag, hvor du kan træne fra morgen til aften - eller blot mens dit barn svømmer. Det koster 350 kr. pr. sæson.

Når du har købt og betalt kortet via klubbens hjemmeside, skal du henvende dig til liveredderne i Svømmehallens offentlige åbningstider og fremvise kvittering, for at få det udleveret.