Feriecamps

Når Svømmeskolen holder ferielukket for vores undervisningshold, afholder vi i de fleste ferie vores populære feriecamps.
Vi afholder camp i både efterårs-, vinter-, påske og sommerferien.

I de korte ferie vil en camp ofte vare tre dage, mens sommerferiecamps varer fem dage.

Til hver camp har vi forskellige temaer, som f.eks. Aqua Action, livredning, piratsvømning eller et andet sjovt tema.
På denne side, samt under nyheder kan du løbende holde dig opdateret om de kommende camps.

Man tilmelder sig på vores hjemmeside, under Events.

Som i udgangspunkt er for aldersgruppen 7- 12 år. Temaerne varierer fra gang til gang. Alle kan deltage, uanset svømmefærdigheder, og om man går på et af vores almindelig hold. Dog kræver det at man er selvhjulpen i omklædningsrummene.

KONTORTIDER:

mandag-onsdag kl. 10-12