Information om DM Åben klasse, Langbane

I samarbejde med Dansk Svømmeunion byder Helsingør Svømmeklub velkommen til DM Åben klasse, Langbane, som afholdes den 11. - 14. juli 2019. Vi glæder os til at se mange svømmere til nogle festlige stævnedage i Helsingør.

DM-tilbud!
Vi har indgået en god aftale med Comwell Borupgaard om et pakketilbud til de deltagende klubber. Hotellet ligger i gåafstand fra svømmehallen og har masser af erfaring med forplejning af sportsatleter. Aftalen gælder et begrænset antal pladser.

Denne side og klubbens Facebook vil løbende blive opdateret med praktiske oplysninger om stævnet og forplejningsmuligheder. Vi kan allerede nu oplyse, at der ikke bliver mulighed for overnatning på skole.

Du kan også rette henvendelse til en af vores tre stævneledere fra Helsingør Svømmeklub: