Ifm regeringens udmelding om at arrangementer med flere end 1000 deltagere bør aflyses eller udskydes.

Kronborg Open har i omegnen af 600 svømmere tilmeldt, dertil frivillige og trænere. Dvs. vi ligger et godt stykke under 1000, og vi er derudover ikke i hallen alle samtidig. Efter konsultation hos den lokale Politi-myndighed og med kommunens ansvarlige for idrætsfaciliteter er det besluttet at Kronborg Open 2020 afholdes som planlagt, men med følgende forbehold:

• Har du symptomer, skal du ikke møde op i hallen.
• Har du haft et rejsemønster, der er uhensigtsmæssigt iht. Sundhedstyrelsens specifikationer, skal du ikke møde op i hallen.
• Har du intet specifikt ærinde i hallen, kommer du f.eks. blot som tilskuer, skal du ikke møde op i hallen.
• Der er opsat ekstra sprit-dispensere overalt, og vi opfordrer til omhyggelig hygiejne.
• Der bliver ikke givet håndtryk ved medalje-overrækkelser.

OBS: Vær opmærksom på at indsvømningen for årgang/børn starter umiddelbart efter indledende afsnit for junior/senior, og indsvømning til finaler starter umiddelbart efter årgangs/børne-afsnittet. Indsvømningen kan blive kortet ned til 45 minutter.

Stævnet afholdes på langbane den 6.-8. marts 2020
Tilmeldingsfrist den 10. februar 2020