Medley1

Motto
Train for Physical activity and learn Technical skills

Holdbeskrivelse
Medley1-holdet er Helsingør svømmeklubs bedste Medley-skole-hold. Her er en beskrivelse af hvilke krav der skal være opfyldte for at kunne svømme på Medley1-holdet, samt hvad Medley1-holdet står for og hvilke forventninger der er knyttet til rollen som svømmer på Medley1-holdet.

Antal svømmere
24-26 svømmere

Årgang
7-10 år (piger yngst – drenge ældst)

Træningsmængde
Vandtræning: 3 x 1-1½time ugenligt
Landtræning: 2 x ½ time ugenligt

Svømmeteknisk
Det tekniske vidunder:
  • Niveau 4 i crawl, fly og rygcrawl
  • Niveau 3 i bryst

Balencens Mester
Svømmeren skal mestre balencens mester af rød niveau

Atlantis
Svømmeren skal mestre atlantis

Mål og forventninger
Det primære mål for Medley 1-holdet er, at have højt nok niveau til at kunne sende næsten alle svømmerne med til Regionsmesterskaberne og at svømmerne på Medley1-holdet haver højt nok niveau til at kunne klare oprykning til K3.
  • Der forventes en tilfredsstillende mødeprocent.
  • Det forventes, at svømmerne deltager i planlagte stævner og sociale arrangementer.
  • Det må forventes at svømmere som ikke lever op til kravene på Medley1-holdet må forlade holdet.

Visioner
Svømmernes kvalifikationer som hold danner grundlag for rekruttering til K3-holdet.

Alle svømmere forventes at fremgå som gode eksempler, da alle repræsenterer Helsingør Svømmeklub. Det gælder både til træning og til stævner.

Alle svømmere bidrager positivt både sportsligt og socialt.

Midler
Klubben vil arbejde for de bedst mulige betingelser i form af trænere og faciliteter, for at holdet kan udvikles og forbedres samtidig med at der tages hensyn til svømmernes individuelle behov. Klubben vil sikre, at trænerne har det fornødne uddannelsesniveau i relation til svømning.