Kronborg Open 2016

lørdag d. 5. - søndag d. 6. marts 2016

Helsingør Svømmeklub fejrer i 2016 90-års jubilæum og byder i denne anledning velkommen til Kronborg Open lørdag den 5. marts og søndag den 6. marts. Vi håber, vi ved fælles hjælp kan få nogle rigtig gode og spændende dage sammen i Helsingør Svømmehal.

Følgende klubber har forhåndstilmeldt sig Kronborg Open 2016:
Søllerød, Sigma Swim, Vest Brøndby, Hillerød, A6, Thisted, Værløse, Holbæk, Hvidovre, Solrød, Hovedstad, Odsherred, Roskilde, Hørsholm, SG-Neukoelln, BS/Åstveit, Simklubben Ran og SK Lödde.

Der er lukket for forhåndstilmelding til lørdag og søndag. Team Relay Meet fredag den 4. marts er aflyst grundet for få tilmeldinger.

Fredag vil der være mulighed for, at klubberne kan svømme kl. 18.30-20.30 (50 m. bassin).

Sponsorer: