Sprint

Motto
Train for speed

Holdbeskrivelse
Sprint-holdet er et hold for konkurrencesvømmere i alle aldre der vil forsætte med at udvikle sit tekniske niveau indenfor svømning.

Antal svømmere
10-14 svømmere

Årgang
14+ år for begge køn

Træningmængde
Vandtræning: 3 x 1 time ugenligt
Landtræning: 3 x ½-1 time ugenligt

Svømmeteknisk
Svømmerne udvikler alle stilarter dog med med størst focus på special.

Mål og forventninger
Det primære mål for Sprint-holdet er, at svømmerne skal udvikles og først og fremmest indenfor teknik og sprint.

• Der forventes en mødeprocent på 80%.
  • Svømmeren skal have lyst og evner til at arbejde hårdt og rette teknik. Svømmeren skal udvise modenhed ifht. alder.
  • Det forventes, at svømmerne deltager i planlagte stævner og sociale arrangementer.
  • Det må forventes at svømmere som ikke lever op til kravene på Sprint-holdet må forlade holdet.

Visioner
Alle svømmere forventes at fremgå som gode eksempler, da alle repræsenterer Helsingør Svømmeklub. Det gælder både til træning og til stævner.

Midler
Klubben vil arbejde for de bedst mulige betingelser i form af trænere og faciliteter.

Sidst opdateret september 2018.