Stævnet afholdes 9.-11. marts 2018 på langbane

Der vil være mulighed for køb af forplejning og overnatning på nærliggende skole, Sleep2Night og Comwell Borupgård. Kontakt stævneleder Jeanne Houen, e-mail Jeanne.Houen@outlook.com for oplysning om stævnetilbud ved overnatning på Sleep2Night og Comwell Borupgård.

Følgende klubber er tilmeldt Kronborg Open 2018:
Bærumsvømmerne (N), Esbjerg Svømmeklub, Farum Svømmeklub, Frederikssund Svømmeklub, Frederiksværk Svømmeklub, Gentofte Svømmeklub, Gladsaxe Svømmeklub, Helsingør Svømmeklub, Helsingborgs Simsällskap, Herlev Svømmeklub, Hillerød Svømmeklub, Hvidovre Svømmeklub, Hørsholm Svømmeklub, Kristianstads SLS, Kungsbacka Simsällskap, Malmö Kappsimningsklubb, Roskilde Svømning, SG-Neukoelln, Sigma Swim (Allerød og Birkerød), Simklubben Ran, S 71 från Hässleholm, SK Poseidon, VAT-Swim Team Tåstrup, Vest Brøndby og VI39.

Invitation Kronborg Open 2018 Praktiske oplysninger Skitse over hal
Invitation Meet 2018 Practical information Information om parkering
Anmeldelsesfil Bestilling af forplejning (frist 20/2)
Officialliste fredag  Officialliste lørdag Officialliste søndag
  Foreløbig tidsplan fredag   Foreløbig tidsplan lørdag   Foreløbig tidsplan søndag
Startliste
Engelske oversættelser af: MB Tolkning og Oversættelse.

Sponsorer: