DM Hold 2017 i Helsingør

d. 7. - 8. oktober 2017

AGF, Farum, Gentofte, Helsingør, Herlev, Hvidovre, Swim Team Odense og Vejle 1 dyster i første division af DM for hold den 7. - 8. oktober 2017 i Helsingør Svømmehal. Stævnestart er kl. 9.30 begge dage.

Der vil være mulighed for at få adgang til hallen fredag fra kl. 15.30, at købe forplejning under stævnet og overnatte på nærliggende skole. Læs mere under praktiske oplysninger. Har du spørgsmål til stævnet afholdelse i Helsingør, så kontakt vores stævneledere (André Thomsen, e-mail ADT@pwc.dk eller Jeanne Houen, e-mail Jeanne.Houen@outlook.com).

Sponsorer: