Mini Talent

Motto
Train for Physical activity and learn Technical skills

Holdbeskrivelse
Mini Talent er Helsingør svømmeklubs yngste talent svømmehold.

Her er en beskrivelse af hvilke krav der skal være opfyldte for at kunne svømme på Mini Talent, samt hvad Mini Talent står for og hvilke forventninger der er knyttet til rollen som svømmer.

At begynde til konkurrencesvøming, kan føles som en stor omvæltning, når man kommer fra et undervisningshold i svømmeskolen, fordi man skal svømme flere gange om ugen, svømme længere tid og begynder at lave landtræning og deltager i svømmestævner.

Antal svømmere
12 svømmere på mini Talet

Årgang
6-9 år (piger yngst – drenge ældst)

Træningsmængde
Vandtræning: 2 x 1 time ugenligt
Landtræning: 2 x ½ time ugenligt

Svømmeteknisk
Balancens Mester
  • Svømmeren skal mestre balancens mestre af. 1 grad
Atlantis
Svømmeren skal mestre atlantis

Mål og forventninger
Det primære mål for Mini Talent er, at have højt nok niveau til at rykke op på Talent holdet.
  • Der forventes en tilfredsstillende mødeprocent.
  • Det forventes, at svømmerne deltager i planlagte stævner og sociale arrangementer.
  • Det må forventes at svømmere som ikke lever op til kravene på Mini Talent må forlade holdet.

Visioner
Svømmernes kvalifikationer som hold danner grundlag for rekruttering til Talent.

Alle svømmere forventes at fremgå som gode eksempler, da alle repræsenterer Helsingør Svømmeklub. Det gælder både til træning og til stævner.

Alle svømmere bidrager positivt både sportsligt og socialt.

Midler
Klubben vil arbejde for de bedst mulige betingelser i form af trænere og faciliteter, for at holdet kan udvikles og forbedres samtidig med at der tages hensyn til svømmernes individuelle behov. Klubben vil sikre, at trænerne har det fornødne uddannelsesniveau i relation til svømning.

Sidst opdateret juli 2020