Dagbog og billeder fra Træningslejr i Hirtshals Idrætscenter
24. til 30. marts 2013.

Turen herop forløb uden problemer. Vi blev som altid modtaget med glæde og åbne arme, solskin og blæst. En enkelt er blevet hentet pga sygdom, og andre lider af hjemve men ellers er alt som plejer at være; lidt snottede næser, ondt i ørene, trætte kroppe, værelsesdiplomati, kakao, Marie kiks og frugt på kanten, herlige gåture i en fantastisk natur, shoppingture til Hirtshals, kaffe - masser af kaffe; kage, reje- og laksemadder til lederne, Annettes gode jyske mad......

Vi har jo ændret lidt på tingene, således at svømmerne fremfor at skrive i stedet for sender videodagbøger hjem. Ganske underholdende.

Tirsdag kl. 12:20