Velkommen til Helsingør Svømmeklub

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark, Dansk Svømmeunion og Helsingør Talent & Elite. Svømmeklubben varetager al skolesvømning i Helsingør Kommune og arbejder efter nye og moderne metoder til indlæring.

Helsingør Svømmeklub blev dannet i 1926 og har 2.700 medlemmer, hvoraf 150 er konkurrencesvømmere. I 2017 og 2018 har klubben modtaget prisen som Årets Svømmeklub i Danmark, og for andet år i træk blev klubben også kåret som Årets Klub i Helsingør Kommune i 2018. Ydermere blev det nye skolesvømningskoncept regional vinder ved Danskernes Idrætspris 2017.

Nyheder fra Undervisningsafdelingen

Find os på facebook KLIK HER

Nyheder fra Konkurrenceafdelingen

Vi leder efter en ny hovedsponsor