Træner undervisningshold
Emil Tönshoff
Giedrius Saltenis
Gerry underviser på engelsk, så du skal kunne forstå det for at vælge ham. Han har bred erfaring med undervisning lige fra vandskræk til voksne øvede og konkurrence. Med Gerry får du en meget kompetent instruktør, hvor du kan være helt tryg ved at du vil lære en hel masse.
Kim Emil K. Petersen
Maja Lykke Brinch
Matthæus Vámosi
Nadia Kofod
Nadia har erfaring med alle holdtyper, hun elsker dog især at undervise begyndere. Nadia er uddannet lærer, har undervist på Nygård skole og læser nu til kandidat. Nadia har desuden erfaring med børn som har særlige behov (autist, ADHD).
Oliver Unmack Christiansen
Thomas Vilmar