Træner undervisningshold
Elena Boriani
Elena er en meget erfaren instruktør, som kan undervise alle aldre og niveauer lige fra babyer til voksne, og fra helt nye og forsigtige i vandet til de meget øvede. Derudover har Elena erfaring med gravide og med øvelser i vand til rygsmerter. Elena kommer fra Italien og taler et charmerende dansk.
Emil Tönshoff
Giedrius Saltenis
Gerry underviser på engelsk, så du skal kunne forstå det for at vælge ham. Han har bred erfaring med undervisning lige fra vandskræk til voksne øvede og konkurrence. Med Gerry får du en meget kompetent instruktør, hvor du kan være helt tryg ved at du vil lære en hel masse.
Holger Bruun Henriksen
Maja Lykke Brinch
Matthæus Vámosi
Nadia Kofod
Nadia har erfaring med alle holdtyper, hun elsker dog især at undervise begyndere. Nadia er uddannet lærer, har undervist på Nygård skole og læser nu til kandidat. Nadia har desuden erfaring med børn som har særlige behov (autist, ADHD).
Oliver Unmack Christiansen
Peter Stendys