Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

 
 
 
Antidoping regler
 

Helsingør Svømmeklub er medlem af Dansk Svømmeunion og følger de tilgængelige love og regler fastlagt af idrættens officielle organisationer. Som svømmer og medlem af Helsingør Svømmeklub må du jf. vores vedtægter og svømmeunionens love og regler naturligvis ikke benytte nogen som helst former for ulovlige præparater.

Lovgivning
Den nationale lovgivning er fastsat af Anti Doping Danmarks (ADD), mens de internationale antidopingregler er fastsat af Det Internationale Antidopingagentur, WADA. 

Dit ansvar som idrætsudøver
Som idrætsudøver er det dit ansvar at overholde antidopingreglerne. Det vil sige, at du skal kende til og følge de gældende regler og retningslinjer for antidoping.
  • Du er selv ansvarlig for alt, der er i din krop. Dvs. at du har ansvaret for, hvad du indtager, f.eks. alt det du spiser og drikker eller tilfører kroppen på anden vis. Den juridiske betegnelse for dette er ’objektivt ansvar’.
  • Du skal være tilgængelig for dopingkontrol.
  • Du skal bistå antidopingorganisationer, som undersøger overtrædelse af antidopingreglerne.
  • Du skal altid informere din læge eller andre behandlere, du er tilknyttet, om, at du er underlagt antidopingreglerne, og at de derfor ikke må give dig stoffer eller benytte metoder, som er forbudt i henhold til Dopinglisten.
  • Du har selv ansvaret for at sikre, at enhver medicinsk behandling, du får, overholder antidopingreglerne. Du har således selv ansvar for at følge reglerne for medicinsk dispensation (TUE), hvis det dokumenteres, at du har brug for medicin, der er omfattet af Dopinglisten.
Ordineret medicin
Vær særlig opmærksom på at du ikke kan regne med, at den ordinerende læge kender alle opdaterede antidoping regler. Ordinerer din læge medicin til dig, skal du altid kontrollere om medicinen er godkendt. Vær også opmærksom på, hvis du spiser kosttilskud om det er på den godkendte liste.

Det er til enhver tid dit ansvar som idrætsudøver, at få tjekket om præparatet må anvendes og ikke står opført på listen over forbudte præparater.
 
Myndigheder
 
Dopinglisten og medicinsk dispensation 
 
Medicin App til telefonen
Medicin Appen 'ADD' kan hentes til din mobiltelefon (både Android og iOS). Med den kan du slå ordineret medicin op, mens du er hos lægen og kontrollere om medicinen er godkendt.
Kosttilskud
 
 
Sidst opdateret februar 2020. 

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29