Eventoversigt

AquaSafe Strand Camp, 8-15 år

Antal tilmeldte: 7/23 Pris: 995,- Lokation:
Snekkersten Strand
27-06-2022 09:15
29-06-2022 15:00
20-06-2022
AquaSafe Strand Camp

Hvis du er mellem 9 og 15 år og kan svømme, kan du deltage til vores AquaSafe Strand Camp mandag-onsdag i uge 26 (d. 27-29. juni). Hvis du er yngre el. ikke er en god svømmer men stadig gerne vil deltage i camp på stranden, kan du deltage på vores anden AquaSafe Strand Camp torsdag-fredag i uge 26 (tilmelding her: https://svommeklubben.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=962)

Vores AquaSafe Strand Camp er bygget op omkring svømning i åbent vand og sjov i vandet samt anden fysisk aktivitet på stranden og ikke mindst en masse socialt fællesskab

Vi er i vandet flere gange om dagen, hvis vejr- og vandforholdene tillader det. Og når vi ikke er i vandet, skal vi lære om vandsikkerhed, livredning og førstehjælp, ligesom vi også får tid til diverse boldspil og fysiske aktiviteter på stranden.

Vi kommer til at være udenfor hele dagen uanset vejret, så det er vigtigt at du er forberedt på dette og har tøj med efter forholdene. Klubben har våddragter, der kan lånes, men ellers skal man selv sørge for at medbringe badetøj, håndklæder og tøj efter vejret. Bemærk at der er en risiko for, at vi ikke kan komme i vandet, hvis vejr- og vandforholdene gør det sikkerhedsmæssigt uforsvarligt - vi følger i den henseende livredningstjenestens anbefalinger.

Man skal selv medbringe madpakke til frokost, men klubben sørger for frugt, snacks og saft til mellemmåltider i løbet af dagen.

Der udsendes informationsbrev på mail med program og praktik til deltagerne i ugen op til campen.

Praktisk:

Hvor: Snekkersten Strand (nærmere mødested angives i informationsmail ugen før)

Hvornår: 27.-29. juni 2022

Mødetid: Alle dage kl. 9.30-15.00 (med mulighed for ankomst/aflevering fra kl. 9.15)

Medbring: badetøj, tøj efter vejret og madpakke til frokost hver dag

K2 Afslutning

Antal tilmeldte: 9 Pris: 250,- Lokation:
03-07-2022 13:00 - 13:00
30-06-2022

Aqua SommerCamp uge 27

Antal tilmeldte: 14/38 Pris: 1395,- Lokation:
Helsingør Svømmeklub, Borgmester P. Christensens Vej 14
04-07-2022 09:00
08-07-2022 15:00
01-07-2022
Aqua SommerCamp

Igen i år afholder vi vores populære Aqua SommerCamp.

Hvis du er mellem 5 og 12 år, kan du deltage til vores Aqua SommerCamp, uanset svømmeniveau og om du normalt svømmer på et af vores hold el. ej.

Aqua Sommercamp er bygget op omkring svømmeundervisning og sjov i vandet samt anden fysisk aktivitet på land og ikke mindst en masse socialt fællesskab

Vi er i vandet 2 gange om dagen af en times varighed, og når vi ikke er i vandet, skal vi blandt andet spille diverse boldspil, lege forskellige lege både inden- og udendørs samt lære noget om vandsikkerhed, livredning og førstehjælp og bare have det rigtig sjovt.

Når vi er i vandet er vi inddelt i hold af 10-12 deltagere efter niveau, så alle kan blive udfordret efter evne og få mest muligt ud af svømmeundervisningen. Men der vil i vandet også være plads til sjove lege, dykning, spring, livredning og masser af alternativ vandaktivitet.

Mellem svømningerne vil vi i videst muligt omfang opholde os udendørs. Derfor er det vigtigt, at du er klædt på til vejret.

Overordnet program for dagene:

8.15-09.00: Mulighed for aflevering til pasningsordning - vi tegner, leger, spiller boldspil og hygger

9.00-11.30: 1 time i svømmehal samt aktiviteter på land i vores klublokale el. på græsset bag svømmehallen.

11:30-12.15: Frokost

12.15-15.00: 1 time i svømmehal samt aktiviteter på land i vores klublokale el. på græsset bag svømmehallen.

15.00-15.30: Hygge og afslapning mens vi venter på mor el. far

Hvor: Helsingør Svømmeklubs klubhus / Helsingør Svømmehal

Hvornår: 4.-8. juli 2022

Mødetid: Alle dage kl. 9.00-15.00 (med mulighed for pasning fra kl. 8.15)

Medbring: badetøj og madpakke til frokost hver dag

Aqua SommerCamp uge 31

Antal tilmeldte: 7/44 Pris: 1395,- Lokation:
Helsingør Svømmeklub, Borgmester P. Christensens Vej 14
01-08-2022 09:00
05-08-2022 15:00
01-08-2022
Aqua SommerCamp

Igen i år afholder vi vores populære Aqua SommerCamp.

Overordnet program for dagene:

11:30-12.15: Frokost

15.00-15.30: Hygge og afslapning mens vi venter på mor el. far

Hvor: Helsingør Svømmeklubs klubhus / Helsingør Svømmehal

Hvornår: 4.-8. juli 2022

Mødetid: Alle dage kl. 9.00-15.00 (med mulighed for pasning fra kl. 8.15)

Medbring: badetøj og madpakke til frokost hver dag

Vores sponsorer