Forældre og opførsel i hallen

 
For at undgå unødvendige aflysninger henstiller vi, at alle der er til undervisning er friske og raske, ikke har spist et stort måltid lige inden undervisning, og har været ordentligt på toilettet forinden. 
 
Glasdør
Hvis du som forældre har et ærinde i hallen, gå venligst igennem omklædningen, og benyt derfor IKKE glasdøren direkte til hallen. Den er til livredderne, og ellers kun en nødind- og udgang.

Passage gennem glasdøren forstyrrer børnenes undervisning, og trækker ind på alle børnene i svømmehallen.

 

Omklædning og baderumsregler

Fra man er 7 år og opefter, skal man benytte det respektive omklædningsrum for enten kvinder/piger eller mænd/drenge. Øv derfor gerne jeres børn i at kunne færdes alene i året op til deres 7-års fødselsdag.

Du skal vaske dig grundigt, uden badetøj, inden du går i bassinerne, og igen hvis du er på toilettet. Se evt. skiltning i bruserum.

Husk på at der er mange mennesker der skal igennem omklædnings- og badefacilliterne samtidig, så tag korte bade, da børnene ellers står og fryser, mens de venter, og hjælp hinanden med pladsen i baderummet.

 

Forældre i hallen 
Alle børn der går på enten Sæl 4-6 år eller Delfin 5-7 år, må gerne have deres forældre med inde i hallen.
Forældre til ældre børn, som af særlige årsager har behov for at være til stede i svømmehallen under undervisningen, skal have en tilladelse fra kontoret. I kan kontakte pr. mail uafdelingen@svommklubben.dk eller på telefon 42 75 22 29 i vores telefontid. 
 
Som forældre i hallen henvises I, til at sidde enten på bænken langs vinduespartiet eller bagerst på tribunerne.
 
Vi ønsker at skabe ro omkring undervisningen, og forældre/ledsagere bedes derfor venligst være stille og forholde sig i ro under undervisningen. Vi henstiller til at man ikke forstyrre hverken børn, trænere eller selve undervisningen. Trænerne hjælper børnene med brillerne eller lign.
 
Hvis I har spørgsmål til undervisningen eller trænerne, henstiller vi til, at I ikke forstyrre trænerne under undervisningen, men i stedet kontakter kontoret enten i telefontid eller på mail. Det er vigtigt at trænernes fokus er på børnene. 
 
Derudover er alle forældre velkommen til vores årlige begivenheder som Halloween, Jul, Svøm Lang, Svøm med tøj mv. Du kan finde svømmeskolens kalender med de planlagte begivenheder HER

 

Sikkerhedsregler

Vi gør opmærksom på, at det er forældrenes ansvar, at deres barn ikke er alene i svømmehallen, og ikke går i vandet, uden at deres træner har givet lov.

Vær opmærksom på, at hvis svømmer på et hold kl. 16.00 eller 16.30 bader på eget ansvar indtil undervisningen er i gang. 
 
Vi har tre vigtige regler for jeres børns sikkerhed i svømmehallen:

 

Vores sponsorer