Aqua SommerCamp uge 27

Antal tilmeldte: 14/38 Pris: 1395 DKK Lokation:
Helsingør Svømmeklub, Borgmester P. Christensens Vej 14
Dato:
04-07-2022 09:00
08-07-2022 15:00
Sidste frist for tilmelding:
01-07-2022
Aqua SommerCamp

Igen i år afholder vi vores populære Aqua SommerCamp.

Hvis du er mellem 5 og 12 år, kan du deltage til vores Aqua SommerCamp, uanset svømmeniveau og om du normalt svømmer på et af vores hold el. ej.

Aqua Sommercamp er bygget op omkring svømmeundervisning og sjov i vandet samt anden fysisk aktivitet på land og ikke mindst en masse socialt fællesskab

Vi er i vandet 2 gange om dagen af en times varighed, og når vi ikke er i vandet, skal vi blandt andet spille diverse boldspil, lege forskellige lege både inden- og udendørs samt lære noget om vandsikkerhed, livredning og førstehjælp og bare have det rigtig sjovt.

Når vi er i vandet er vi inddelt i hold af 10-12 deltagere efter niveau, så alle kan blive udfordret efter evne og få mest muligt ud af svømmeundervisningen. Men der vil i vandet også være plads til sjove lege, dykning, spring, livredning og masser af alternativ vandaktivitet.

Mellem svømningerne vil vi i videst muligt omfang opholde os udendørs. Derfor er det vigtigt, at du er klædt på til vejret.

Overordnet program for dagene:

8.15-09.00: Mulighed for aflevering til pasningsordning - vi tegner, leger, spiller boldspil og hygger

9.00-11.30: 1 time i svømmehal samt aktiviteter på land i vores klublokale el. på græsset bag svømmehallen.

11:30-12.15: Frokost

12.15-15.00: 1 time i svømmehal samt aktiviteter på land i vores klublokale el. på græsset bag svømmehallen.

15.00-15.30: Hygge og afslapning mens vi venter på mor el. far

Man skal selv medbringe madpakke til frokost, men klubben sørger for frugt, snacks og saft til mellemmåltider i løbet af dagen.

Der udsendes informationsbrev på mail med program og praktik til deltagerne i ugen op til campen.

Praktisk:

Hvor: Helsingør Svømmeklubs klubhus / Helsingør Svømmehal

Hvornår: 4.-8. juli 2022

Mødetid: Alle dage kl. 9.00-15.00 (med mulighed for pasning fra kl. 8.15)

Medbring: badetøj og madpakke til frokost hver dag

Har du spørgsmål til campen kan du sende os en mail på camp@svommeklubben.dk.

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 1395 DKK

Vores sponsorer