AquaSafe Strand Camp, 8-15 år

Antal tilmeldte: 7/23 Pris: 995 DKK Lokation:
Snekkersten Strand
Dato:
27-06-2022 09:15
29-06-2022 15:00
Sidste frist for tilmelding:
20-06-2022
AquaSafe Strand Camp

Hvis du er mellem 9 og 15 år og kan svømme, kan du deltage til vores AquaSafe Strand Camp mandag-onsdag i uge 26 (d. 27-29. juni). Hvis du er yngre el. ikke er en god svømmer men stadig gerne vil deltage i camp på stranden, kan du deltage på vores anden AquaSafe Strand Camp torsdag-fredag i uge 26 (tilmelding her: https://svommeklubben.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=962)

Vores AquaSafe Strand Camp er bygget op omkring svømning i åbent vand og sjov i vandet samt anden fysisk aktivitet på stranden og ikke mindst en masse socialt fællesskab

Vi er i vandet flere gange om dagen, hvis vejr- og vandforholdene tillader det. Og når vi ikke er i vandet, skal vi lære om vandsikkerhed, livredning og førstehjælp, ligesom vi også får tid til diverse boldspil og fysiske aktiviteter på stranden.

Vi kommer til at være udenfor hele dagen uanset vejret, så det er vigtigt at du er forberedt på dette og har tøj med efter forholdene. Klubben har våddragter, der kan lånes, men ellers skal man selv sørge for at medbringe badetøj, håndklæder og tøj efter vejret. Bemærk at der er en risiko for, at vi ikke kan komme i vandet, hvis vejr- og vandforholdene gør det sikkerhedsmæssigt uforsvarligt - vi følger i den henseende livredningstjenestens anbefalinger.

Man skal selv medbringe madpakke til frokost, men klubben sørger for frugt, snacks og saft til mellemmåltider i løbet af dagen.

Der udsendes informationsbrev på mail med program og praktik til deltagerne i ugen op til campen.

Praktisk:

Hvor: Snekkersten Strand (nærmere mødested angives i informationsmail ugen før)

Hvornår: 27.-29. juni 2022

Mødetid: Alle dage kl. 9.30-15.00 (med mulighed for ankomst/aflevering fra kl. 9.15)

Medbring: badetøj, tøj efter vejret og madpakke til frokost hver dag

Har du spørgsmål til campen kan du sende os en mail på camp@svommeklubben.dk.

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 995 DKK

Vores sponsorer