Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

Dagbog og billeder fra Træningslejr i Hirtshals Idrætscenter
1. til 7. april 2012.
Søndag d. 1. april
 
Hej !
 
Søndag
 
Busturen til Hirtshal gik fint - vi ankom kl. 02.00. Der var god stemning og ro på værelserne ca. kl. 03.00.
K1 har været til turens første træning og nu er K2 og K3 ved at gøre sig klar til deres første tur i vandet.
 
Mandag
Dagens 1. træningsafsnit blev gennemført med noget meget fin svømning. Herefter var der en god frokost, hvor svømmerne fik fydt energidepoterne op igen. Efter frokost var der fodbold i hallen hvor to topmotiverede mixhold kæmpede i en fin fodboldkamp. De resterende var en tur inde i byen eller slappede af rundt om på centret. Efter dagens 2. træningsafsnit, så de unge mennesker lidt kvæstet ud - de kom dog godt igen efter aftensmaden. Under spisningen blev en K1 og en K3 svømmerne sat sammen to og to. De har fået til opgave at passe på hinanden og lære hinanden at kende. John vil senere på ugen lave en konkurrence, hvor de skal dyste i hvem der ved mest om deres "nye ven". Efter aftenspisningen var der fælles filmaften og der var den nye Tintin på programmet. Kl. 22 var det sengetid og det var ikke svært at få ro på værelserne :o)
 
Tirsdag
K2 og K3 var på 1. morgenhold og fik lavet endnu en rigtig flot træning. Hold 2 i vandet var K1, Kasper Holt og Josephine og der blev bestem også gået til "vaflerne". Efter frokost mødtes alle i den store sal til Zumba. Mette Skalski fra Skyline i Randers havde indvilliget i at bruge en halv arbejdsdag på svømmerne og underviste i en time og 10 min. i Zumba. Der blev alle udfordret på koordinationsevnerne. Det var super svært - men sjovt. Efter Zumba''''''''''''''''en var en lile pause inden der var teori omkring det at sætte mål for sin svømning/træning og hvad skal der til for at vinde - at opnå et delmål er også en sejr.
Efter aftenspisningen mødtes vi i fællesrummet og så blev der danset :o) Efter en forsigtig start, så kom der rigtig godt gang i danseskoene og Wii -Just Dance blev brugt flittigt. Drengene faldt lidt ud til sidst - da en fodboldkamp Barcelona / AC Milan blev prioriteret frem for dans. Alle var dog i samme lokale og der var en super stemning og alle store som små bidrog godt til "festen".
 
Onsdag
Solen skinnede fra en skyfri himmel og det blev udnyttet til udendørs "dryland" med løb og muskeltræning i mange underholdende varianter. Dagens to programmer blev gennemført af alle hold og endnu en gang med nogle meget flotte og fokuserede indsatser. Efter aftenspisningen var der filmaften for dem der havde lyst til at sidde stille og for dem der stadig havde lidt krudt bag i, så var der leg og sjov i svømmehallen sammen med John.
 
Torsdag
K2, K3 og Gitte var i dag på det første morgen hold og har gennemført endnu et flot program. K1, Kasper Holt, Josephine og Mette Boa var i vandet som hold nr. 2.
Efter frokost var der udfugt til Ørnereservatet. Vi var kommet afsted i lidt god tid, så der blev noget ventetid inden at selve showet startede. Det var super spændende at se de store fugle på så tæt hold - men det var helt vildt koldt, så det tog altså lidt af charmen. Bundlinjen - god oplevelse men hunde koldt :o)
Efter udflugten var det sjov i svømmehallen, hvor alle svømmerne var i vandet samtidig. Der blev lavet en masse sjove lege og konkurrencer på tværs af de 3 hold og det havde alle stor gælde af - både store og små.
Efter et velfortjent aftensmåltid, så er der lige nu fællesleg i den store sportshal, hvor holdene fra i eftermiddag kæmper videre med lege og konkurrencer.
I morgen tidlige starter K1 i vandet kl. 07.00, K2, skal i vandet kl. 8.15 - lidt før end vanligt - da Kasper har et langt program og skal bruge ekstra tid. K3 starter som vanligt kl. 9.00.
 
Fredag
K1 sprang i vandet kl. 7.00 og svømmede endnu en god træning. K2 var i vandet kl. 8.15 og startede det obligatoriske program på små 8 km. Midt i forløbet blev der holdt en meget lille pause, hvor der blev fyldt lidt på depoterne og indgået en frivillig aftale om at K2 skulle over de 10 km. og det kom de - Super flot svømmet.
Alle mødtes kl. 14.00 i den store hal, hvor Gitte lavede en let opvarmening og et udstrækningsprogram, hvilket var rigtig godt for de stive, ømme og trætte kroppe.
Eftermiddagens programmer var ikke så lange, men der har været fart på - svømmerne lavede resultater, der kan gøre enhver træner stolt :o)
Aftensmaden var flæskesteg, kartofler, brun sovs og hele pivtøjet - det var som kun mormor kan lave det. Lige nu forsøger de at få lidt styr på deres stumper inden aftenens program, der starter i fællesrummet kl. 20.30. Et kig ind på drengenes værelse - er et meget skræmmende syn :o)
 
Lørdag
Det lykkes at få alle op kl. 5.30 og ud i svømmehallen, hvor der var fællestræning, sjov og leg. Derefter var der den sidste oprydning efterfulgt af Brunch. Bussen kørte fra Hirtshals kl. 10 og vi var tilbage i Helsingør kl. 16.30, hvor vi blev modtaget at forældrene. Det var trætte og glade børn - der kom hjem efter en vellykket træningslejr.
/erik
 
Se billeder i Galleriet under "2012-04 Hirtshals"

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29