Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark


Træningslejr i Hirtshals 2014  -  påskeferien fra søndag d. 13. april til lørdag d. 19. april
 
Dagbog:
 
Turen til Hirtshals forløb fint. Vi ankom til Hirtshals Idrætscenter søndag lidt over 18, blev indkvarteret og så stod aftensmaden ellers klar kl. 18.30. Søndag aften blev det til en kort turen i vandet for alle svømmerne efterfulgt af et stort fad med frugt inden svømmerne krøb i seng.
 
De første rigtige træningspas mandag morgen/formiddag er forløbet meget fint. Forplejningen er helt i top med varm mad til både frokost og aftensmad. Efter hvert træningspas er der sædvanen tro kakaomælk og mariekiks. Én enkelt svømmer måtte blive hjemme inden afgang på grund af sygdom, et par stykker har haft en lille smule hjemve. For K3-svømmerne er det også blev til en dejlig gåtur i den flotte natur. 
 
Tirsdag er forløbet fint med 2 træningspas morgen og aften, udendørs dryland, gåtur til byen. Tirsdag aften havde næsten alle K3-drenge og et par K3-piger gjort sig fortjent til et ekstra træningspas! Onsdag eftermiddag tager alle på en udflugt til Nordsø Oceaniet. Indtil videre er vi forskånet for sygdom, svømmerne er friske, men trætte efter et par dages hård træning, og det er kun lidt ondt i ørerne, ondt i halsen eller lidt eksem vi har mærket til. 
 
Lige som sidste år laver svømmerne videodagbøger, som kan ses nedenfor. Følg også med i billeder fra træningslejren i galleriet (husk at være logget ind)
 
K1 drenge
 
 
K1 piger
 
 
K2 drenge - del 1
 
 
K2 drenge - del 2
 
 
K2 piger
 
 
K3 drenge - del 1
 
 
K3 drenge - del 2 
 
 
K3 drenge - del 3 
 
 
K3 piger 
 

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29