Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

Træningslejr Hirtshals
29. marts til 4. april 2015 
 

Dagbog - Billeder fra træningslejren kan ses under Galleriet (husk at logge ind for at se billederne) 

Turen til Hirtshals forløb fint. Vi ankom til Hirtshals Idrætscenter søndag lidt efter 17. Alle blev indkvarteret inden aftensmaden kl. 18.30, og efter maden blev det til en kort turen i vandet for K1 og K3 mens K2 spillede fodbold i sportshallen. Efter et stort fad med frugt krøb svømmerne til køjs kl 21.30.

Mandag havde Andreas på K2 fødselsdag og det blev fejret flere gange i løbet af dagen. Til frokost blev der sunget fødselsdagssang, og vi fik serveret en dejlig fødselsdagskage af Andreas’ mormor og morfar. Fødselsdagsbarnet havde også fået tilsendt breve, som blev udleveret mod et par armstrækkere. Senere stod den på vandpolo, og dagen blev sluttet af med K2 pigernes fødselsdagssang til Andreas med forstærkning fra K3 pigerne.

Træningspassene mandag morgen og eftermiddag forløb fint. Tirsdag er der blevet skruet op for træningen, hvor K1’erne har svømmet streamline i én time med hænderne/håndlene tapet sammen. For K2 stod den fra morgenstunden på enten 10x400 medley eller en løbe-/gåtur på stranden, i klitterne og op/ned ad trapper. K3 piger lavede træningsprogrammet om tirsdag eftermiddag og onsdag formiddag er det drengenes tur til at lave træningsprogram til K3.

Efter tirsdagens eftermiddagstræning var K2 og K3 nede i bunkerne og lege ”Smuglere og toldere” til stor fornøjelse for dem alle. Aftenens højdepunkt var uden tvivl godnatsang til K3 pigerne udført af Gray Andersen.

Forplejningen er som sædvanlig helt i top med varm mad til både frokost og aftensmad. Efter hvert træningspas er der sædvanen tro kakaomælk og mariekiks efterfulgt af te og frugt i opholdsstuen. Vi har kun lidt sygdom/forkølelse eller ondt i ørerne eller halsen, men selvfølgelig nogle trætte unge mennesker efter 2 dages hård træning.

Onsdag stod på flere aprilsnarer. For trænerne handlede det om nødlukning af Helsingør Svømmehal til at bussen fra Hjørring Turistfart var blevet udsat for hærværk, så vi først kunne komme hjem med tog på søndag. Der var dog ingen af trænerne som rigtigt hoppede på aprilsnarerne. Svømmerne fik også at vide at onsdagens fællesaktivitet var besøg på nordsøakvariet efterfulgt af besøg på sildefabrik. Til deres store glæde blev det en tur i bowlinghallen, hvor der blev bowlet et par timer og spist is.
 
Torsdag stod dagen igen på 2 træningspas for alle holdene. Desværre blev vi også nødt til at sige farvel til to K3 svømmere, som blev hentet på grund af sygdom. K2 er også ramt af sygdom, og et par stykker har lagt sig med feber. I løbet af ugen er holdlederværelserne blevet til "lazaret" for de syge svømmere, så de kan hvile i fred og forhåbentlig ikke smitte andre svømmere. Torsdag nat fik K1 også fornøjelsen af et nattræningspas.
 
Fredag har stået på de sidste rigtige træningspas, og der arbejdes stadig hårdt på alle hold. Derudover blev der ladet op til kickoff kl. 18.00 i aftenens opgør i undervandsrugby mellem K1 og K2. Efter aftensmaden står den traditionen tro på underholdning som K1 pigerne står for.
 
Kort rapport fra undervandsrugby mellem K1 og K2
Stemningen var pisket op i løbet af ugen til aftenens kamp, og der var kamp til stregen i aftenens topopgør i undervandsrugby. Begge hold stillede med stærkeste opstilling og der blev kæmpet intenst med blod på armene, fantastisk finter og afleveringer. Anna stod for dagens trick, og scorede på straffe. Fra pålidelig og ubestikkelig dommerkilde lyder det, at kampen blev vundet af K2 med 3-2. Videoreportage fra opgøret kan ses nederst på siden.
 
Dagens svømmere
 
K1
Marta: Svømmet rigtig godt især i eftermiddagstræningen
Nicoline: Svømmet intenst i svært speciale program
Jonas: Har altid knofedt med til træning
Mia: Svømmede ny PR i 200 fri og 100 fri 
Frederikke: God svømmer og holdkammerat, og ikke mindst dygtig fodboldspiller og undervandsrugbyspiller
 
K2
Anna: Arbejdede rigtig godt i alle træningspas og er en rigtig god veninde
Lucas: Træner altid hårdt og udemærkede sig ved at gøre det rigtig godt i 10x400 medley
Freja: Møder altid til tiden, arbejder godt med et stort smil og dem omkring hende er altid i godt humør
Andreas: Guldægget som gør det ekstra godt i øjeblikket 
Karla: Træner med meget energi i vandet, har altid smil på læben og i dagens undervandsrugbykamp hoppede hun i vandet igen med blod på armene
 
K3
Lucas: Træner virkelig hårdt og er altid i godt humør
Mia: Smiler altid og gav den gas i begge træningspas
Mattias: Arbejder altid stenhårdt
Cornelia: Har rykket sig rigtig meget på denne træningslejr
Laurids: Har arbejdet hårdt og overrasket i eftermiddagens træningspas
 
Ugens svømmere
 
K1: Felix som har gjort det rigtig godt hele ugen og er samtidig en svømmer man kan grine med og af.
K2: Mathilde som har gjort det virkelig godt hele ugen. Har udviklet sig fra at være en lidt forsigtig svømmer til en svømmer der også kan sige træneren imod.
K3: Mathias som har rykket sig rigtig meget på denne træningslejr og slår snart både sin søster og bror.
 
 
Videodagbøger fra svømmerne
 
 
K1 drenge 
 
 
 
K2 Piger
 
 
 K3 Drenge
 
 
 
 K3 Piger
 
 
 
 
Undervandsrugby
 
K2 scorer ....
 
 
 
K2 scorer sejrsmålet 
 
 

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29