Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark


 
Træningslejr
Hotel Sur Mallorca, Colonia de Sant Jordi, Mallorca, Spain
10. til 19. oktober 2015
Mere info i Træningslejr 2015.
 
10/10 - Første info fra Mallorca - Alt er fint, ingen syge, fint hotel og lækker pool 10 min. fra hotellet. Maden okay... Billeder fra første dryland session under kyndig vejledning af Joline kan ses i galleriet, husk login. 
 
12/10 - Flere billeder tilføjet. Ellers ikke de store nyheder fra Mallorca, ud over at der går rygter om, at Kasper Nielsen nu også har fundet hotellet .
 
13/10 - Flere billeder. Herunder bl.a. et af mandag eftermiddags program (klik på billedet for at se i større format):
 
15/10 - Flere billeder, Lars og Kasper i byen med nogle af pigerne, det blev til mad på Kaspers ynglings restaurant og et kig på Lars' nye båd
 
17/10 - Har modtaget følgende fra holdlederen:
 
"Jeg beklager at vi i år ikke har lavet den traditionelle dagbog, skrevet af svømmerne - dagbogen er i år erstattet af en række foto. Jeg er bevidst om at der blevet informeret om den skrevne version i invitationen - men der er sket flere ændringer i år som vi ikke kendte da invitationen blev sendt. Vi har fået ny cheftræner med nye holdninger og anderledes krav.
 
På aftenmødet er der 100% fokus på træningen - hvordan gik det i dag og hvad skal vi i morgen - ikke noget udenomssnak - kort og konkret. Misja kører disse møder professionelt og svømmerne kvitterer ved tilsvarende professionel indstilling til at hvile, spise, sove osv. Svømmerne gør hvad der forventes og mange giver endda lidt mere - men det er i træningen at de går den ekstra meter, ikke med kreative indslag, dagbøger og lignende.
 
Det er min oplevelse at der aldrig har været trænet hårdere og stemningen / sammenholdet på tværs af alle er også det bedste jeg har set som holdleder. Vi glæder os til at komme hjem og fortælle om alle de gode oplevelse og den flotte udvikling der er sket i vandet. Mvh. Erik"
 
18/10 - Interview med Matthew O'Connor, medejer af svømmeanlægget på Mallorca:
 
18/10 - Der var arrangeret en Limousine til sidste træning
 
 
18/10 - Misja tester nyt værktøj, så trænerne kan følge med på kanten... 
  

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29