Kære forældre og børn i undervisningsafdelingen.

06-10-2023

Helsingør Svømmeklub har den 27. september valgt ny bestyrelse for svømmeklubben. Det ligger bestyrelsen på sinde, at undervisningsafdelingen tilbyder god og tryg svømmeundervisning. Undervisningsafdelingen er det fundament, som svømmeklubben hviler på.

Svømning er en af de vigtigste sportsgrene, når det gælder fysisk og mental udvikling for unge, og vi ønsker at være hele Helsingørs svømmeklub.

Derfor skal vi også beklage, at opstarten på sæson 2023-2024 har budt på udfordringer. Vi ved, at mails og telefonopkald ikke er blevet besvaret, der har manglet trænere, vanddybden har været forkert og babybassinet har været for koldt. Mange af de udfordringer mener vi enten er løst eller er godt på vej, efter vi har ansat vores nye dygtige leder af afdelingen Mia Skov. Mia er ikke fastansat endnu, men efter 1. november er jeg sikker på, at I vil se hende mere på kanten.

For at øge fokus har vi startet et nyt udvalg. Udvalget vil få ansvaret for udvikling og drift af undervisningsafdelingen.  Betina Martinsen vil være formand, derudover består udvalget lige nu af Mia Skov, Ulrik Gammelmark West, Jonas Gaudesen, Mads Hvilsom. Udvalget er interesseret i input fra forældre i undervisningsafdelingen.

På bestyrelsens vegne

Niels Christian Koefoed, formand

 


Vores sponsorer