Hvor skal vi svømme efter 1. maj?

20-12-2023

Kære alle svømmere og forældre 

Vi ved at mange er interesseret i hvor vi skal svømme efter 1. maj når svømmehallen lukker i 4 måneder.  

På nuværende tidspunkt er der ikke en deltaljeret plan på plads - men frygt ikke, der skal nok komme vand til alle. I K-udvalget arbejder vi meget struktureret ift at kunne skabe et fornuftigt træningssetup fra 1. Maj og frem - og vi er ret optimistiske. 

Cheftræner Per Holmquist er i kontakt med flere svømmeklubber for at skaffe vandtid til alle K-svømmerne.  Pt er der positive tilsagn fra 4 forskellige klubber som har både morgentider og weekendtider. Yderligere er vi i kontakt med 8 andre klubber som også er åbne for at hjælpe, vi afventer dog en endelig bekræftelse før vi kan begynde på en egentlig plan. 

Skulle det ikke lykkedes at få tilstrækkelige aftaler i stand med de forskellige klubber vil vi altid kunne købe os ind i den offentlige åbningstid i de omkringligggende haller.  

Derudover kommer vi også til at se på alternativer med fokus på både fysisk træning og socialt samvær så I alle kan opretholde et træningsniveau meget tæt på det normale niveau. 

 

Vær sikker på at vi gør alt hvad der står i vores magt for at finde tilstrækkeligt vandtid til alle K-holdene så de kan forberede sig til vigtige stævner.  

 

Vi forventer at vi i begyndelsen af marts kan komme med en endelig plan, så der stadig er tid til at lave praktiske aftaler om kørsel m.m.. Så snart vi har mere nyt vil vi informere yderligere.  

For at sikre en koordineret indsats fra cheftræner og k-udvalg, håber vi at hvis nogen har særlige kontakter til klubber, kommuner eller lignende, så vil i videreføre disse til os, så vi kan have et fuldt overklik. På forhånd tak.

 

Spørgsmål, bekymringer... tøv ikke, men skriv til os på kafdelingen@svommeklubben.dk  


Vores sponsorer