Nedlukningens konsekvens på klubben og indbetalte kontingenter

14-09-2024

Kære alle

Helsingør Svømmeklub er desværre sat i en yderst vanskelig situation grundet den lange lukkeperiode af svømmehallen. Dette påvirker i høj grad vores fælles forening som helhed herunder dets fast- og timelønsansatte personale men først og fremmest alle jer medlemmer. 

Situationen som vi ikke havde mulighed for at forudse, har betydet at alle foreningens forberedte hold og aktiviteter nu er udsat til den kommende sæson. Med op mod 2000 børn der årligt udvikler deres svømmefærdigheder i svømmeklubben og for et stort antal unge trænere for hvem det er deres første fritidsjob, så er påvirkningen selvfølgelig stor. 

Helsingør Svømmeklub har eksisteret i over 100 år og der er derfor taget drastiske skridt for at sikre overlevelsen gennem denne periode.

Da driften af en stor svømmeklub, selv under et markant nedsat aktivitetsniveau indeholder faste udgifter har vi af hensyn til klubbens overlevelse og fortsatte eksistens desværre ikke mulighed for at yde refusion af allerede indbetalte medlemskontingenter. Her må vi henholde os til den lignende uforudsete situation som mange danske idrætsforeninger stod overfor under Corona.

Bestyrelsen er i dialog med både Helsingør Kommune, Dansk Svømmeunion og DGI for support i denne periode og for at sikre muligheden for opstart igen så snart svømmehallen åbner. Vi vil i den forbindelse gøre alt hvad vi kan for at finde et helt eller delvist kompensationstilbud for de ramte medlemmer der i denne sæson ikke får tilbudt svømmeundervisning. 

Vi håber på forståelse for klubbens situation.   

Mvh.
Bestyrelsen i Helsingør Svømmeklub


Vores sponsorer