Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

Nyhedsbrev november 2020

Efteråret er over os og snart går vi julen i møde. Ligesom resten af Danmark er svømmeklubben og svømmehallen stadig forsigtige omkring COVID-19 situationen, og vi vil gerne sige tak til jer alle for det gode samarbejde omkring svømmeundervisningen og omklædningen. Vi får mange positive tilbagemeldinger på det gode flow, og I er meget gode til at tage hensyn og hjælpe hinanden. Tak for det
??

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

-          Juleafslutning i Svømmeskolen 2020

-          Nye livredderhold

-          Tilbud om fri leg i svømmehallen og rabat på svømmehold nr. 2

-          Is livredningsevent med livredningstjenesten

-          Og meget andet….

 

Ændring: Juleafslutning & Danske Mesterskaber

Konkurrencesvømningen i Danmark har været lukket ned siden marts, men nu ser det endelig ud til at landets bedste svømmere, kan begynde at konkurrere igen. Helsingør Svømmeklub har fået den store ære at blive udpeget som arrangør for Danske Mesterskaber 2020. De bliver afholdt i Helsingør Svømmehal den 14-21. december 2020.

Du kan læse mere om stævnet og nyheden HER

Ændring af juleafslutning og feriekalender

Grundet den nuværende COVID-19 situation har vi valgt ikke at afholde vores traditionsrige juleafslutningsuge med fællesleg og forældre i vandet. Vi kommer i stedet til at have strukturerede julelege på vores egne svømmehold og i år desværre uden ledsagere i vandet. Vi afslutter med vores træner, som uddeler godteposer til holdet.

Da svømmeklubben skal være vært for Danske Mesterskaber bliver juleafslutning afholdt i uge 50 (7-13. december 2020).

Svømmeskolen holder juleferie fra den 14. december til 3. januar 2021.

 

Nye hold, rabat på svømmehold 2 & fri leg

Livredderhold for børn

Vi har opstartet to livredder hold for børn i svømmeklubben. På livredderholdet skal du lære øve dig på både øvelser som bassin- og kystlivredder, du lærer om førstehjælp og meget andet.

Livredderholdene er lige startet op i uge 45, o du kan stadig nå at være med. Der er garanti for en anderledes og sjov svømmetur, hvor du skal lære at redde dig selv og andre.

Der er livredderhold onsdag og fredag kl. 16.30-17.00.

Se mere og tilmeld dig HER

 

Baby-barselshold

Vi starter nye baby-barselshold op i januar. På baby-barselshold svømmer du med din baby i dagtimerne, hvor svømmehallen er rolig. Kom og nyd en stund i vandet med dit barn, og hvilken effekt vandet har på dit barns og dets udvikling.

Hvis du og dit mødre gruppe ønsker at gå sammen, tilbyder vi at opsætte et forløb særligt til jer.

I kan kontakte vores kontor på mail: uafdelingen@svommeklubben.dk og fortælle om jeres ønsker.

Tilmeld dig baby-barselshold fra januar HER

 

Fri leg onsdag og søndag

Synes dit barn nogle gange 30 minutter er lidt for kort tid? Du kan nu tilmelde dig ”fri leg” med dit barn onsdag og søndag eftermiddag.

På vores lege hold får du en time ekstra i vandet, som du kan bruge på at lege, øve ting fra undervisning og hygge med mor eller far. Man kan bruge den frie legetid før eller efter undervisning, eller uafhængigt af undervisningsdagen.

Lige nu kører vi intro tilbud til bare 190 kr. frem til vinterferien.

Læs mere og tilmeld dig Fri Leg HER

 

Tilmeld dig et ekstra svømmehold for bare 500 kr.

Kunne du tænke dig at svømme en ekstra gang om ugen? For bare 500 kr. kan du svømme resten af sæsonen på hold nr. 2.

Du vælger frit mellem vores holdtyper, og sender en mail med det ønskede hold til uafdelingen@svomeklubben.dk

Når du svømmer 2 gange om ugen, vil du opleve at din krop hurtigere bliver fortrolig med vandet, og din vandfornemmelse og tekniske færdigheder stiger eksponentielt.

 

Kom med til is livredning og svømning!

De sidste to weekender i november kan du sammen med svømmeklubben og Nordkystens Livredningstjeneste komme til is livredning på Snekkersten Strand. Kom og få en unik oplevelse i november vandet, og bliv klædt godt på med værktøjer, hvis uheldet er ude en kold dag ved havet.

 

Læs mere om eventet og tilmeld dig til is livredning HER

 

Memberfirst – tilfredshedsundersøgelse fra svømmeklubben

I Helsingør Svømmeklub sætter vi vores medlemmer i centrum. Derfor er det vigtigt for os at kende til dine oplevelser og høre din mening om medlemskabet af Helsingør Svømmeklub.

I vil sidst på ugen modtage en mail med en medlemsundersøgelse. Undersøgelsen vil både blive udsendt til medlemmer, trænere og frivillige. Undersøgelsen er et online spørgeskema. Afsenderen er Players1st.dk og gælder for den person, hvis navn står i invitationen. Har I flere personer i familien med tilknytning til klubben vil I derfor modtage flere invitationer og er alle velkommen til at svare.

Henvender spørgeskemaet sig til dit barn, anbefaler vi, at du besvarer spørgsmålene sammen med dit barn. Er barnet over 14 år, anbefaler vi at barnet selv udfylder skemaet.

Din besvarelse er naturligvis både frivillig og anonym. Men vi håber, at du vil være med til at styrke billedet af, hvordan det står til rundt omkring i Helsingør Svømmeklub.

Der bliver trukket lod om en kontingentfri plads på et af vores ledige svømmehold blandt alle besvarelserne.


Hvis du synes, du burde have fået en invitation, men ikke har modtaget den senest om et par dage, så tjek dit spamfilter, da mailinvitationen nogle gange ender der.

 

Vidste du…

-        At du kan få hjælp til at søge om kontingentstøtte hos os?

(kontakt os på mail uafdelingen@svommeklubben.dk)

-        At vi har særlige hold for overvægtige og udfordrede børn?

-        At du også kan lære at svømme som voksen hos os?

 

 

 

 

 

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29