Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

Nyhedsbrev oktober 2021

Sæsonen har nu været i gang en måned, og vi er glade for at se så mange børn og voksne tilbage i vandet.

 

Kommende aktiviteter & tilbud

Halloween Swim Camp

I uge 42 inviterer vi alle børn i alderen 6-12 år på en tre-dages Halloween Camp. På campen skal vi svømme, lege i vandet, lave en masse halloween aktiviteter og have det sjovt sammen.

Halloween Campen er mandag-onsdag 09.00-15.30 i uge 42.

Pris: 895,-

Læs mere og tilmeld dig campen HER

Gratis prøvemedlemsskab til ungdomsafdelingen

DIF og DGI har givet svømmeklubben en fondsbevilling, således vi har mulighed for at tilbyde gratis prøvemedlemsskaber til vores ungdomsafdeling. Ungdomsafdelingen omfatter holdene: 

· TTøsesvømning

·    Aqua Action

· S Speed

·    Mini Speed

·    Teenage

·    Teenage & Styrke

·    Super Øvede

·    Øvede Distance

·    Store Begynder

Holdene og prøvemedlemsskaberne henvender sig børn i alderen 8-16 år. Prøvemedlemsskabet er gratis og træder i kraft ved tilmelding og løber frem til udgangen af maj 2022.

Læs mere og holdene på vores hjemmeside, og send en mail til tg@svommeklubben.dk for tilmelding. Bemærk at der kan være udsolgte hold, og et begrænset antal prøvekontingenter. Så skynd dig at booke din plads.

Svøm på hold nr. 2 til halv pris

Er du vil med at svømme? Du kan altid tilmelde dig hold nr. 2 i vores klub med 50 % rabat.

Gratis Aktivitetsdag i svømmehallen

Søndag i uge 42 er alle ungdomshold inviteret til en gratis aktivitetsdag i svømmehallen. Vi skruer op for Just Dance, springer vipper og prøver livredder boards. Det er alt sammen gratis, og man kan tage op til 3 venner med til eventet. Du tilmelder dig eventet på vores hjemmeside, eller via link i din personlige invitation.

Halloween i uge 43

I uge 43 afholder vi Halloween i Svømmeskolen. Vi slukker lyset og tænder for spøgelserne. Glæd jer til en (u)hyggelig uge, hvor I vil opleve svømmehallen på en ny måde.

Ledige hold

Vi har enkelte ledige pladser i klubben, - særligt i vores voksen afdeling. Vil du prøve kræfter med Aqua Gym, voksen crawl eller begynder svømning kan du læse mere om vores hold på hjemmesiden under ”Svømmeskolen”.

En hilsen fra svømmehallen og livredderne

Vi er glade for at se jer alle i vandet igen. Vi håber I vil hjælpe med at holde omklædningen ren og ryddelig. I kan hjælpe ved:

· Børn fra 7 år klæder om alene (således mindsker vi antallet af mennesker i omklædningen, mindsker smitte og får et bedre flow gennem badene)

· Tag korte bade – vent med hårvasken til du kommer hjem

· Ryk til siden når vi kommer og gør rent – så kan vi holde omklædningen pæn for dig

Tak for hjælpen

Husk vi holder efterårsferie fra de ordinære svømmehold i uge 42, og starter undervisningen op igen mandag den 25. oktober.

 

Mange svømmehilsner

Helsingør Svømmeklub

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29