Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

Velkommen til H2O-Camp

 
I Helsingør Kommune er skolesvømningen et 2-ugers intensivt læringsforløb, kaldet H2O-Camp. 
 
H20-Camp er udviklet som et intensivt læringsforløb på to gange en time om dagen i to camp forløb. Børnene bliver undervist dagligt i svømning, men også i livredning, strand- og badesikker, førstehjælp, kost og motion og meget andet. Eleverne vil på H2O-Camp også møde den Nordsjællandske Kystlivrednings Tjeneste og Helsingør Kommunes Beredskab.
 

Svømmeundervisningen på H2O-Camp

 

På H2O-Camp undervises eleverne i svømning og livrednings af Helsingør Svømmeklubs trænere, som alle er uddannede svømmeinstruktører.

På H2O-Camp undervises der ikke i klassisk banesvømning, men derimod ud fra moderne svømnings principper om vandføling, kropskontrol og svømningens fire grundelementer balance, fremdrift, vejrtrækning og elementskifte. Kombinationen af disse elementer giver i længden de dygtigste svømmere.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til svømmeundervisningen på H2O-Camp er du altid velkommen til at kontakte Helsingør Svømmeklubs afdelingschef Trine Gudnitz på telefon: 53 80 03 25 eller på mail tg@svommeklubben.dk

 


 

 

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29