Tilmelding til Svømmeskolens sæson 2021/2022

I år åbner vi tilmeldingen for alle aktive svømmeskole medlemmer samtidig.

Alle nuværende medlemmer har fortrinsret til tilmelding i den første uge, hvorefter tilmeldingen for den kommende sæson åbner for alle.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig på www.svommeklubben.dk under ”Svømmeskolen” og ”Tilmelding”.

Her fremgår alle holdene for den kommende sæson. Bemærk at siden er låst, og man kun kan tilmelde sig hold som nuværende medlem i den første uge (26. maj – 2. juni 2021). Sørg derfor for at være logget ind på det pågældende medlems profil, som du ønsker at tilmelde.

Hvis der opleves problemer med login, kan man få nyt password ved at vælge ”glemt password”.

Vi forventer, at der vil opstå kø på vores hjemmeside i forbindelse med tilmeldingen. Der vil derfor blive opsat et kø-system, som du kender fra f.eks. skat.dk.

Tjekliste

· Sørg for du har styr på dit brugernavn og password før tilmeldingen åbner

· Tjek vores holdplan for sæson 2021/2022, så du ved hvilket hold du skal tilmelde dig

· Husk du kun kan betale med dankort på hjemmesiden.

è Mastercard, kontant og mobile foregår med henvendelse til kontoret

Tilmeldingsdatoer

Tilmelding åbner for nuværende medlemmer: onsdag den 26. maj 2021 kl. 10.00.

Tilmeldingen åbner for alle: onsdag 2. juni 2021 kl. 10.00.

Telefontider

Vi udvider vores telefontider i tilmeldingsperioden og du kan træffe os i følgende tidsrum:

Uge 19: mandag og onsdag 10.00-12.00

Uge 20-22: mandag-fredag 10.00-14.00

Vi svarer dagligt på mails indkommende mails på adressen: uafdelingen@svommeklubben.dk

Hvilket hold?

Har du gået på dit hold siden sæsonstart 2020/2021, og haft stabilt fremmøde henover sæsonen?

Vi anbefaler oprykning til niveauet over dit nuværende.

Er du startet på dit svømmehold efter 1. november 2020?

Vi anbefaler endnu en sæson på samme niveau.

Er du i tvivl om noget?

Hvis I er i tvivl om hvilken holdtype der passer til dig, kontakt da kontoret på enten mail uafdelingen@svommeklubben.dk, eller på telefonnr. 42 75 22 29.

I den kommende periode er telefonen åben:

Uge 19: mandag og onsdag 10.00-12.00

Uge 20-22: mandag-fredag 10.00-14.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme lang ventetid på telefonen, da vi modtager mange opkald i perioden.

Husk at hvis du skal betale kontant eller med mastercard, skal det ske på klubbens kontor på hverdage 10.00-14.00 eller efter aftale.

Kontaktoplysninger

Husk at opdatere jeres oplysninger på jeres profiler, så I modtager alle informationer og kan logge ind på jeres profiler til tilmeldingen. I kan altid bede om at tilsendt et nyt password på hjemmesiden.

Særlige tilbud sæson 2021/2022

Træn mens dit barn svømmer

Du har som medlem eller forældre til svømmende barn, mulighed for at træne i svømmehallens sundhedscenter.

Du kan træne hele sæsonen én af svømmeklubbens træningsdage fra morgen til aften for bare 350 kr. pr. sæson.

Du kan også svømme på voksen hold både tirsdag og søndag tidlig aften, mens der er børnehold i gang.

Sæl med ledsager

Sælholdet er for dig mellem 4 og 6 år, som gerne vil svømme med mor eller far. Sæl med ledsager er Svømmeskolens niveau 1, og du komme som nybegynder eller efter have svømmet på vores pingvin hold.

Vi svømmer på 1.1m vand, og vi forventer både barn og forældre deltager aktivt i undervisningen.

Tøsesvømning

Fredag aften slår vi dørene op for ”Tøsesvømning”. Tøsesvømning er for alle piger i alderen 8-16 år, som vil svømme lege og have det sjovt i og med vand. På holdet bruger vi havfrue haler, lære at lave små synkrosvømnings serier, laver vandaerobics, spiller vandpolo og meget meget andet. Holdet er socialt, og vi vil gennem sæsonen blandt andet også arrangere fællesspisning og sauna hygge.

Aqua Action

Den kommende sæson byder vi igen på Aqua Action både tirsdag og søndag. Aqua Action er for dig som har det fint med at være på dybt vand, elsker at lege og plaske, men ikke gider ”rigtig svømning”. På Aqua Action springer og dykker vi, kører i rutsjebanen og spiller spil i vandet. Tirsdag er vi i gang i 30 minutter og om søndagen 60 minutter.

Speed

Speedholdet er for dig som er 10-18 år, og har en god rutine i din svømning. På Speedholdet er der mulighed for at svømme op til 3 x pr. uge, samt styrketræning. Holdet svømmer for at blive bedre i vandet, få finpudset teknikken, kunne svømme længere og frem for alt for at have det sjovt sammen.

Voksen Super Flex

På voksen Super Flex har du mulighed for træning 3 dage om dage om ugen. Du vælger selv om, du svømmer hver gang eller en gang om ugen. Der er to trænere tilknyttet holdet, og der er plads til dig uanset om du er begynder eller øvet. Der vil blive lavet program og undervist ud fra de fremmødte og deres niveau og mål hver gang.