Kalender

Se alle Helsingør Svømmeklubs event og stævner.

Hold øje med nye arrangementer i svømmeskolen og på eliteplan.

Konkurrence
Svømmeskolen
Andet
Se hele kalenderen

Helsingør Svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

I Helsingør Svømmeklub kan alle lære at svømme på ét af vores mere end 200 undervisningshold. Vores konkurrenceafdeling er på vej mod toppen af dansk svømning, og vi samarbejder tæt med Team Danmark

 
 
Træningslejr K1 - Torremolinos, Spanien
 
 
 
Svømmernes dagbog 
 
BILLEDER - Billeder bliver løbende uploadet til galleriet i folderen 2016-10 Torremolinos (husk at være logget ind med svømmerens profil for at se billederne) 
 
Fredag d. 14.okt.2016
Vi vågnede kl 7:00 og gjorde os klar til at spise morgenmad. Da vi havde spist morgenmad, tog vi op på værelset for at pakke svømmetasken. Vi gik over til svømmehallen for at svømme det første morgen pas. Det var hårdt, men vi klarede det allesammen. Efter træning tog vi hjem og spiste frokost. Maden var god, og vi spiste meget. Efter frokost spillede vi lidt poker inden aften passet. Da vi kom til aften passet, fandt vi ud af at det igen ville blive hårdt. Vi klarede det godt, men det var svært at komme igennem passet. Efter træning spiste vi aftensmad. Da vi havde spist aftensmad gik vi op på værelset og slappede af. (skrevet af Lucas & Emil)
 
Lørdag d. 15. oktober 2016
Vi stod op klokken syv og var nede og spise morgenmad klokken halv otte. Vi var lidt trætte fra gårsdagens træninger, men var oppe og klar til et nyt pas. Turen op til svømmebassinet er op ad bakke, så det var lidt hårdt for benene. Vi sørgede for dryland til hele holdet. Hovedserien var en ben serie, og det var ret hårdt for benene, men heldigvis gik det ned ad bakke hele vejen hjem. På hotellet fik vi noget frokost, og derefter nåede vi lige at sove lidt inden vi skulle op for at træne igen. Vi gik igen op ad bakke hele vejen til svømmebassinet, hvor vi lavede noget dryland med medicinbolde. Træningen i vandet var ret hård, da der var mange 50 metre i max efterfulgt af 100 meter max med stævnedragt på.
Til aftensmaden blev der udnævnt 3 svømmere der havde gjort det ekstra godt de første fem træningspas. Belønningen er så meget is man kan spise når vi tager til Malaga på onsdag. De tre der gjorde det bedst var Andreas, Lucas og Karla.
Efter maden gik vi op på værelserne for at slappe af og se film. Hilsen Helena og Freja.
 
Søndag den 16. oktober 2016
I dag havde vi fri om morgenen, så vi kunne alle sammen sove dejligt længe. Så spiste vi morgenmad. Vi bor på 8. sal sammen med de andre piger (og Hoffmann og Emil), så vi mødtes ved en kl 9:30. Normalt undgår vi morgenmads-rushhour 9:30 – 10 (fordi vi træner kl. 9), men ikke i dag. Det vrimlede med pensionister og de havde taget vores bord. Selvom vores morgenmadsrutine var blevet slået ud af kurs, så klarede vi den. Resten af formiddagen lavede folk hvad de havde lyst til. Vi har fået internet, så vi kan lave lektier, men når det bliver for svært at tage sig sammen til at gå i gang med det kan man også sidde og se netflix ;-) Andre lå og solede udenfor. Vi ved egentlig ikke, hvad drengene lavede; måske var det her de købte alle deres kiks?
 
Til dryland inden aftentræning hørte vi Frederikkes nye yndlings sang med Shakira (den der gode fra Zootropolis). Det resulterede i, at de fleste lå og sang ”I won’t give up, no I won’t give in, Till I reach the end, And then I’ll start again..” (hvilket egentlig er en ret god motivationssang) under testen 20*100 eller 20*50. Der var nogle der fik det dårligt (måske blev de så motiverede af sangen, at de ikke kunne håndtere det).
 
Der er nogle skottere, der træner ved siden af os. De snakker lidt sjovt, men deres pinke badehætter og klubtrøjer er meget skægge. Det kunne evt. være nyt tema for Helsingør?
 
Herefter spiste vi aftensmad. Misja har gjort det klar, at dessert er cool, så det skulle vi selvfølgelig også lige have lidt af ?. Herefter gik vi op på værelset sammen med de andre piger for at se ”meet the parents” (vi er nemlig lige blevet færdige med at Pirates of the Caribbean for dem havde Helena ikke set.) Vi ved egentlig ikke, hvad drengene lavede…
 
Vi har det rigtig godt alle sammen. Vi spiser meget pasta, så det vil vi ikke have d. 24. tak ?.
 
Adiòs!
Mia og Frederikke
 
Mandag den 17. oktober 2016
I dag startede vi dagen med et rigtig langt pas. Det var 6,4 kilometer og kun en lille smule meget kedeligt. Efterfølgende gik vi den 20 minutters lange tur hjem. Oppe på værelset blev vi enige om at vi var så trætte, at vi blev nødt til at tage en middagslur. Vi gik så ned til den samme frokost som altid. Så skulle vi altså til træning igen, hvor det heldigvis stod på starter og et ret kort pas. Så det er jo meget godt. Så skyndte vi os hjem til aftensmad så vi hurtigt kunne komme op og sove. Godnat fister. Skrevet af Sofie, Karla og Mathilde
 
Tirsdag den 18. oktober
Vi svømmede Aerobic base om morgenen altså langt og med korte pauser. Derefter tog vi tilbage til hotellet og spiste frokost kl. 13:00 så havde vi tid til at fordøje og slappe lidt af inden aftenpasset. Hvor hovedserien forløb sig sådan her: 200 fri aerobic base 4*50fri A3 200 fri aerobic base  4*50 200 speciale pace og så to gange mere af 200 fri aerobic base og 4*50 200 speciale pace. Efter det var der 2 runder 200 broken speciale delt op i 50, 100, 50. For at få den bedste tid men fordi vi gjorde det så godt skulle vi kun svømme 1 runde. Derefter var det tilbage til hotellet spise aftensmad og i seng. Skrevet af Andreas, Villads og William.
 
Torsdag den 20. oktober 2016
Vi vågnede en tidlig Torsdag morgen, klokken var kvart i fem, og vi var begge meget trætte. Da klokken blev seks, gik vi ned og spiste morgenmad. Morgenmaden var ikke det bedste måltid på dagen, da der ikke var det største udvalg. Dog var der den varme chokolade der muntrede os lidt op. Træningen var hård, og vi svømmede rigtig meget ben. Det var dejligt da træningen var ovre og man kunne komme hjem og få et ordenligt måltid. Da det blev frokosttid, skyndte vi os ned for at få noget mad, dog havde vi kun 20 min til at spise inden træning. Til træning lavede vi mange starter og vendinger, og det var faktisk meget hårdt. Da vi kom hjem lagde vi os i sengen og så Netflix og spiste kiks indtil vi skulle spise aftensmad. Aftensmaden var god, og der var pizza. Da vi kom op så vi lidt mere Netflix og pakkede til næste morgentræning. Derefter sov vi rigtig godt, efter en lang og udmattende dag. Skrevet af Lucas & Emil
 
 
Fredag den 21. oktober 2016
 
Her til morgen skulle vi tideligt op igen for vi skulle i vandet klokken syv, for at gøre os klar til at svømme et løb vi selv bestemte, med vores stævnedragt på. Det var lidt mærkeligt at skulle svømme ”stævne” i helt mørke, men det skal jo også prøves (det var nu rart, at det ikke var så varmt at vi fik det dårligt). Derefter gik vi hjem for at få en stor morgenmad (med en masse churros). Kun tre timer efter stod det på frokost, de fleste var allerede meget sultne igen. Til eftermiddagstræningen var det ikke så slemt, vi svømmede nogle lange serier efterfulgt af lidt sprint, programmet var ikke engang 5 kilometer. Efter træningen i vandet var der dryland. Til dryland var det træning med Yogabolde. Vi var delt op i drenge og piger, så efter drengene havde brugt boldene var de fleste piger ikke så glade for de halv-våde bolde (det var varmt og mange svedte en del).
Efter træningen spiste vi aftensmad (igen en masse pasta). Derefter så vi piger en film inden vi gik i seng.
Hilsen Helena og Freja
PS:
Vi er nu ved at være ret trætte og de fleste af os glæder os lidt til at komme hjem og få en masse pasta (NOOOOT!!!). Godnat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Informationer før afrejse 
 
Den 12. - 24. oktober går træningslejren for K1 til Torremolinos i Spanien. I kan se en lille online præsentation med billeder her:
Torremolinos 2016
 
Flydetaljer
Vi flyver med Norwegian direkte til Malaga, og flydetaljerne er som følger:
  • Afrejse København (D85073): Onsdag d. 12. oktober kl. 19.55 - ankomst Malaga kl. 23.35
  • Afrejse Malaga (D85070): Mandag d. 24. oktober kl. 7.00 - ankomst København kl. 10.50
Træningscenter
Træningen foregår udendørs på langbane i Complejo Acuático Virgen del Carmen
 
Hotel 
Vi bor på Hotel Roc Flamingo og adressen til hotellet er: Avda. Isabel Manoja 9, 29620Torremolinos.

Helsingør Svømmeklub

Borgmester P. Christensens Vej 14

3000 Helsingør

 

 

42 75 22 29